Община Бургас вече е изпратила автобус, който да прибере пътниците

...
 Община Бургас вече е изпратила автобус, който да прибере пътниците
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Изпратен е автобус който да прибере пътниците без наранявания от тежката катастрофа край Младиново

 

Община Бургас към този момент е изпратила рейс, който да прибере пасажерите без пострадвания от авариралия по-рано през днешния ден туристически рейс в региона на свиленградското село Младиново. Това заяви в формалния си фейсбук профил кметът на община Бургас Димитър Николов. 

“Автобус с бургаска регистрация е аварирал на връщане от екскурзия в Кавала, Гърция. Има ранени и един умрял. Събирам информация, с цел да се опитаме да помогнем. Свързал съм се с болничното заведение в Хасково. Очаквам информация за положението на ранените, както и информация от компанията транспортьор “, написа Николов.

По информация на кмета пасажерите в рейса са били 47, потърпевшите при случая са 19. Девет души са в болничното заведение в Хасково, в Свиленград са четирима, в Харманли - шестима, написа той, прибавя Българска телеграфна агенция.

„ Двама от потърпевшите са в по-тежко положение, измежду потърпевшите са и две деца. Разговарях с шефа на Спешна помощ, имаме подготвеност на следващия ден сутринта да транспортираме част от пациентите към Бургас “,  заяви още Димитър Николов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР